Σελιδες

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ζευγάρια σε απόγνωση; Χρειάζονται μόλις 3 χρόνια!


Παρότι οι περισσότεροι θεωρούν ως κομβικό σημείο για τη διάλυση μιας σχέσης την 7ετία, εξού και το 7 Χρόνια Φαγούρα, η έρευνα αποδεικνύει πως αυτό δεν ισχύει.

Χρειάζονται λέει μόνο 3 χρόνια συμβίωσης για να αρχίσει το "ξενέρωμα". Ο λόγος λένε οι ερευνητές είναι οι σύγχρονες συνθήκες ζωής. Οσοι είναι σε σχέση ήδη 3 χρόνια τσακώνονται περίπου 3 ώρες την εβδομάδα, ενώ οι νέοι στο άθλημα της σχέσης μόλις μια ώρα.

Ενα άλλο ζήτημα είναι το sex. Tο οποίο ναι αραιώνει απελπιστικά εκεί κοντά στα 3 χρόνια. Μόνο το 16% αυτών που έχουν περάσει το όριο της 3ετίας δηλώνει ότι κάνει 3 φορές την εβδομάδα sex. Το αντίστοιχο ποσοστό στους έχοντες μικρότερο χρόνο "σε σχέση" είναι 52%.

Επίσης το 67% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι μετά από 3 χρόνια σχέσης, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που τους τη "σπάνε" σχετικά με τον/την σύντροφο. Πράγματα τα οποία πριν από λίγο καιρό δεν τους δημιουργούσαν θέματα. Δε χρειάζετε να το ψάξετε πολύ. Είναι τα γνωστά κλασικά, το ροχαλητό, οι γονείς/πεθερικά, το μπάνιο, η απάθεια σχετικά με την εμφάνιση κ.ο.κ.

Οι περισσότεροι ερωτώμενοι δηλώνουν πως μετά από 3 χρόνια σχέσης, επανεκτιμούν την έννοια του προσωπικού χώρου και επιθυμούν να το σκάνε όσο το δυνατόν πιο συχνά χωρίς το έτερον ήμισυ.

Σοφία Βεργοπούλου
Πηγή OTENET Portal

1 σχόλιο:

  1. Εγώ δεν πιστεύω ούτε στα 3 ούτε σε κανένα τέτοιου ειδους νούμερο.Πιστεύω πως ο καθένας μας δεν βλέπει από την αρχή τα πράγματα ως έχουν και απλά προσπαθεί να υποθηκέυσει τον σύντροφο την σχέση και ένα '' σίγουρο '' γάμο.Το ροχαλητό υπάρχει από την αρχή απλά το προσπερνάμε γιατί ο στόχος είναι αλλού.Επίσης αυτό που πολλά ζευγάρια κάνουν είναι ότι στην αρχή τους ενοχλέι αντί να το δεχτουν πιστεύουν οτι θα καταφέρουν να αλλάξουν το ταίρι τους.Αυτά νομίζω είναι τα λάθη που γίνονται και φτάνουμε κάποια στιγμή να νομίζουμε ότι ο σύντροφος μας άλλαξε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή