Σελιδες

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Χριστούγεννα στο εκπτωτικό χωριό! Σπάτα


Με το κέντρο να έχει φορέσει τα καλά του για να γιορτάσει τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο, οι επισκέπτες στο εκπτωτικό χωριό νιώθουν πως ταξιδεύουν στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο κόσμο.

Περιπλανηθείτε στα γραφικά στολισμένα σοκάκια του κέντρου και ζήστε κι εσείς τη μαγεία των Χριστουγέννων! Κάντε τις Χριστουγεννιατικές αγορές σας, ανακαλύπτοντας τα αγαπημένα σας designer brands 35 – 70% πιο φθηνά ταξιδεύοντας στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο shopping προορισμό!

Με επίκεντρο το μεγάλο φωτισμένο δέντρο, η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ενισχύεται με δραστηριότητες που έχει ετοιμάσει το εκπτωτικό χωριό για τους επισκέπτες του, καθ’ όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων.
Επισκεφτείτε το μαγικό εργαστήρι του Άη Βασίλη. Εκεί περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες ο Άγιος Βασίλης, η Κυρία Άγιου Βασίλη και τα ξωτικά, για να φωτογραφηθούν, να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες, γλυκά και φυσικά για να παίξουν!

Το εκπτωτικό χωριό για αυτά τα Χριστούγεννα φύλαξε μια ακόμα μεγάλη έκπληξη στους επισκέπτες του! Η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη χιονόμπαλα που έχετε δει ποτέ σας περιμένει σε έναν από τους πανέμορφα στολισμένους δρόμους του κέντρου! Ελάτε στο πιο όμορφο και χιονισμένο Snow Globe, μπείτε μέσα, απολαύστε το χιόνι που πέφτει, χαμογελάστε, φωτογραφηθείτε δωρεάν και κρατείστε για πάντα αυτή τη μαγική στιγμή με την υψηλή ποιότητα της HP που παρέχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό & συμβάλει στο χριστουγεννιάτικο κλίμα του χωριού!

Όσοι τυχεροί φωτογραφηθούν στη χιονόμπαλα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ολοκαίνουριο HP Photosmart 7510 eAiO, έναν εκτυπωτή που έχει σχεδιαστεί για οικιακούς χρήστες που θέλουν μια εξαιρετική συσκευή e-all-in-one για εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή, eFax®1 και φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας μέσω των πέντε ξεχωριστών δοχείων μελάνης της ΗΡ. Επίσης διαθέτει την τεχνολογία HP ePrint2 για να εκτυπώνετε όπου κι αν βρίσκεστε και να αποκτήσετε εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο web χωρίς υπολογιστή3, μέσω της 10,9εκ. έξυπνης και εύχρηστης οθόνης αφής.

Και οι χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ… γιατί τα Χριστούγεννα στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen είναι Χριστούγεννα όπως τα θες!

Ώρες Λειτουργίας Δραστηριοτήτων:
• Χριστουγεννιάτικη Χιονόμπαλα: Καθημερινά 11.00-15.00 & 16.00-20.00, εκτός Κυριακής και αργιών
• Εργαστήριο του Άγιου Βασίλη: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο 11.00 – 19.00, αλλά και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και καθημερινά από 27 έως 31 Δεκεμβρίου.


http://www.inews.gr

3 σχόλια:

  1. Θα πάρω τη ...μαμά μου και θα πάω!!! Η καλύτερη συνοδός για μια τέτοια επίσκεψη! :-))
    Υ.Γ. Δελεαστική παρουσίαση!
    Καλά Χριστούγεννα να έχετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα caeser καλή η ιδέα σου!! Αξίζει να το επισκεφθείς!!
    Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Χρόνια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to ekptotiko xwrio einai skepasmeno giati vrexei k thelo na paw
    ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή