Σελιδες

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Αυτή την Πρωταπριλιά, μοιράστε τρόμο σε αυτούς που τον αξίζουν!


Μήπως σας έχει σπάσει τα νεύρα η πριμαριστή φωνή της μονίμως εξοργισμένης συναδέλφου στο διπλανό γραφείο; Μήπως θέλετε να κεράσετε μια λαχτάρα τον προϊστάμενό σας, ο οποίος δε φαίνεται να εκτιμά ιδιαίτερα την αφοσίωσή σας στη δουλειά; Μήπως είστε απλά κάφρος και θέλετε να τρομοκρατήσετε κάποιον ή κάποια που δε φταίει σε τίποτα απολύτως; Η Πρωταπριλιά είναι πολύ κοντά κι έχουμε να σας προτείνουμε κάτι απλό κι ανέξοδο.

Η ιστοσελίδα New Free Screensavers περιλαμβάνει -σωστά μαντέψατε- screensavers για τον υπολογιστή σας. Εν όψει Πρωταπριλιάς, οι υπεύθυνοι του site δημιούργησαν μια ειδική ενότητα με screensavers για ειδικές αποστολές. Πάρτε, για παράδειγμα, τον screensaver που δίνει την εντύπωση ότι γίνεται format ο σκληρός δίσκος και σκεφτείτε την έκφραση του προϊσταμένου σας όταν επιστρέφει στο γραφείο και αντιλαμβάνεται ότι έχουν σβηστεί τα πάντα. Αξία: Ανεκτίμητη.

Σημειωτέον ότι οι screensavers του τρόμου δεν εξαφανίζονται αν κουνήσετε το ποντίκι και θα πρέπει να πατηθεί το Escape για να επανέλθουν τα πράγματα στο φυσιολογικό. Καλή διασκέδαση!

http://www.t3mag.gr/news/3857