Σελιδες

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ονειρούπολη Δράμας 2011-12: Χριστουγεννιάτικο χωριό παραμυθιού!



Στην Ονειρούπολη της Δράμας, το παραμύθι των Χριστουγέννων έχει ήδη πάρει σάρκα και οστά.

Η Ονειρούπολη Δράμας 2011-2012 άνοιξε τις πύλες της και υποδέχτηκε τους μικρούς και μεγάλους φίλους της, έτοιμη να τους παρασύρει στη μαγεία των Χριστουγέννων.

Για άλλη μια χρονιά και μάλιστα την 8η, η Ονειρούπολη της Δράμας άνοιξε και πάλι της πύλες της.

4 Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου 2012 στο χώρο του Δημοτικού Κήπου και της Πλατείας Ελευθερίας της Δράμας!!

Μικροί μεγάλοι μπορούν να περιπλανηθούν σε ένα χριστουγεννιάτικο τοπίο, να επισκεφθούν τα σπιτάκια όπου φιλοξενούνται οι διάφορες δράσεις, οι οποίες είναι εντελώς Δωρεάν και ειδικά σε τέτοιους καιρούς και τέτοιες μέρες, η Ονειρουπολη μοιάζει με αστέρι φωτεινό μέσα στην μαυρίλα την οικονομική...
Η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, κάθε χρόνο και καλύτερη, δεν θα αφήσει και φέτος κανέναν παραπονεμένο και θα χαρίσει άπειρα χαμόγελα σε μικρά και μεγάλα παιδιά!
Η Ονειρούπολη του δήμου Δράμας είναι κατά γενική ομολογία η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή στη χώρα μας. Χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα ταξιδεύουν μέχρις εκεί για να ζήσουν τη μαγική ατμόσφαιρα. Ο δήμος Δράμας έχει ενεργοποιήσει εκατοντάδες δημότες εθελοντές, πολλούς φορείς και τους συλλόγους τής περιοχής για να προσφέρουν τριάντα δύο μέρες με καθημερινές εκδηλώσεις.

Ο δημοτικός κήπος και η πλατεία Ελευθερίας της Δράμας μεταμορφώθηκαν σε ένα πραγματικό χωριό του Αϊ-Βασίλη, όπως το ονειρεύτηκαν μέσα από τα παραμύθια εκατομμύρια παιδιά σε όλον τον κόσμο.