Σελιδες

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ζευγάρια σε απόγνωση; Χρειάζονται μόλις 3 χρόνια!


Παρότι οι περισσότεροι θεωρούν ως κομβικό σημείο για τη διάλυση μιας σχέσης την 7ετία, εξού και το 7 Χρόνια Φαγούρα, η έρευνα αποδεικνύει πως αυτό δεν ισχύει.

Χρειάζονται λέει μόνο 3 χρόνια συμβίωσης για να αρχίσει το "ξενέρωμα". Ο λόγος λένε οι ερευνητές είναι οι σύγχρονες συνθήκες ζωής. Οσοι είναι σε σχέση ήδη 3 χρόνια τσακώνονται περίπου 3 ώρες την εβδομάδα, ενώ οι νέοι στο άθλημα της σχέσης μόλις μια ώρα.

Ενα άλλο ζήτημα είναι το sex. Tο οποίο ναι αραιώνει απελπιστικά εκεί κοντά στα 3 χρόνια. Μόνο το 16% αυτών που έχουν περάσει το όριο της 3ετίας δηλώνει ότι κάνει 3 φορές την εβδομάδα sex. Το αντίστοιχο ποσοστό στους έχοντες μικρότερο χρόνο "σε σχέση" είναι 52%.

Επίσης το 67% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι μετά από 3 χρόνια σχέσης, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που τους τη "σπάνε" σχετικά με τον/την σύντροφο. Πράγματα τα οποία πριν από λίγο καιρό δεν τους δημιουργούσαν θέματα. Δε χρειάζετε να το ψάξετε πολύ. Είναι τα γνωστά κλασικά, το ροχαλητό, οι γονείς/πεθερικά, το μπάνιο, η απάθεια σχετικά με την εμφάνιση κ.ο.κ.

Οι περισσότεροι ερωτώμενοι δηλώνουν πως μετά από 3 χρόνια σχέσης, επανεκτιμούν την έννοια του προσωπικού χώρου και επιθυμούν να το σκάνε όσο το δυνατόν πιο συχνά χωρίς το έτερον ήμισυ.

Σοφία Βεργοπούλου
Πηγή OTENET Portal