Σελιδες

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Εντυπωσιακά graffiti μεγάλης κλίμακας

Graffiti δεν είναι μόνο τα συνθήματα που βλέπουμε στους τοίχους, αλλά και ορισμένα μεγάλης κλίμακας έργα τέχνης τα οποία μπορούν να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά ένα κτήριο. Δείτε μερικά πολύ εντυπωσιακά παραδείγματα!

4 σχόλια:

  1. Πράγματι υπάρχουν καλλιτέχνες που έχουν αναγάγει το γκράφιτι σε τέχνη. Μερικά από τα έργα τους είναι απλά εκπληκτικά! Επίσης πολλοί Γυμνασιάρχες και Λυκειάρχες πλέον στην Αθήνα αναθέτουν σε μαθητές του σχολείου να κάνουν ωραία γκράφιτι σε χώρους του σχολείου που θα εχουν συννενοηθεί και έτσι ομορφαίνει το κτήριο με κάτι το οποίο είναι τόσο προσφιλές στα νεαρά άτομα και κοντά στο πνεύμα της εποχής τους.


    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Χρυσαυγή! Πράγματι τα τελευταία χρόνια βλέπουμε και στην Ελλάδα να εξελίσσεται αυτή η μορφή τέχνης.
      Είναι πολύ ωραία όσα έχουν στόχο την διακόσμηση ή κάποιο σημαντικό μήνυμα να δώσουν με την τέχνη της ζωγραφικής.

      Διαγραφή
  2. Εντυπωσιακά αλλά και με ποιότητα όχι μουντζούρες! Πάντως θέλει ακόμα πολύ δρόμο για να ξεφύγει από τη συνθηματική χρήση και μάλιστα κακής ποιότητας και να γίνει Τέχνη! Τα πάντα εξαρτώνται από τους ανθρώπους και την ποιότητα της αισθητικής τους!
    Χαίρομαι που σας βρήκα! Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη καλώς όρισες στη παρέα μας!!
      Αυτή η νεανική κουλτούρα, όταν έχει καλλιτεχνικό χαρακτήρα, είναι άξια θαυμασμού. Οι βανδαλισμοί και "οι βρωμιές" στα κτήρια είναι ένα άσχημο θέαμα που χαλάει την αισθητική όλων.
      Συμφωνούμε απόλυτα, πως όλα εξαρτώνται από τους ανθρώπους και την ποιότητα της αισθητικής τους.
      Καλό απόγευμα!!

      Διαγραφή